Makiš,Hala-magacin 550m2+400 m2 posl. zgrada, 32ara

Šifra nekretnine : 1955

Izdavanje 7.000 € - Hala
1400.00 m232.00 ariEG  Štampaj
Lokacija: Železnik Ulica: Makiška novogradnja prazan 

Objekat se nalazi u poslovno komercijalnoj zoni MAKIŠ, na 700m od carinskog kontejnerskog terminala, 500m od buduce pocetne stanice Beogradskog METROa.
Zamisljen je kao multifunkcionalan poslovno, proizvodno komercijalan centar sa svim potrebnim logistickim funkcijama u modernom poslovanju.
Smesten je na 3.200m2 zemljista, sa uredjenom internom saobracajnicom, parkingom za teretna I putnicka vozila, halom sa velikom nadstresnicom, I pripadajucom poslovnom zgradom, uz portirnicu, koja omogucava 24casovno, 365dnevno funkcionisanje poslovnih operacija.
Hala je 20x40m=800m2, komercijalne visine od 5,5m sa tri prostrana ulaza/izlaza, izolovana I pogodna I za grejanje I hladjenje prema potrebi, pogodna kao skladiste za finiju I zahtevnu robu, uz halu se nalazi I cvrsta nadstresnica povrsine 600m2 pod kojom takodje moze da se drzi paletirana roba.
Poslovna zgrada je povezana sa halom I u prizemnom nivou ali I sa 1.spratom tako da je omogucena direktna komunikacija.
Poslovna zgrada je na 3nivoa po 200m2=20x10m, ukupno 600m2.

100m2 prizemnog nivoa + 100m2 1.sprata + 200m2 2.sprata je tehnoloski povezana sa halom , ukljucujuci teretni lif koji moze da vrsi manipulaciju europaletama.

Sa prednje strane posl.zgrade ulazi se u VIP deo, koji u prizemnom nivou od 100m2 I 1.spratu od 80m2 sadrzi lep prijemni deo, po kancelarija I toalet, kao I trpezariju, kao I svlacionicu sa tusevima za radnike objekta u koji se ulazi sa strane.

200m2 drugog sprata poslovne zgrade, pogodno je I za magacinsko montazni pogon, za projektno poslovni deo, za sajamsko izlozbeni deo, takodje ima manju kancelarija sa kuhinjicom I toalet, I pristup teretnog lifta, ima I lep pogled na ranzirnu stanicu I buduci metro, kao I buduci stanbeno poslovni kompleks.

Ceo prostor integralno omogucuje da se podrzi I posl.komercijalni deo firmi, skladisni prostor, prezentaciono sajamski prostor, sa kompletnom logistickom funkcijom.

Lepo osmisljen I platnima osencen parking prostor ispred poslovne zgrade do ulice, omogucava da se u popodnevnim casovima I napolju vrse prezentacije, prijemi I team building programi razlicite namene ukljucujuci namenske zabave.

Tehnoloski celina objekta je kompletirana jakim internetom, video zastitom, pp zastitom, dobrim osvetljenjem.

Pruza uslugu fizickog I tehnickog obezbedjenja, odrzavanja, organizacije sa domacinom objekta.

Moguca je perspektivna nadgradnja logistickih usluga I manipulacije robom, komisioniranja iste, organizacije I ostalih sluzbi u okviru zahteva klijenata.

Prostor I logisticke funkcije su deljive I na vise korisnika objekta.
Zakupodavac poseduje veliko iskustvo u organizaciji istih. .

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Parking (više mesta), Kuhinja,
  • ENERGENT:Struja
  • INFRASTRUKTURA:Elektro priključak, Sanitarni čvor
  • PRISTUP:Lift, Šleperski prilaz

Opšte napomene

Za detaljnije informacije pozovite nas na tel. 011/354 55 66, 011/409 68 28

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine