Stara Pazova, hala-magacin, 2.000m2, 990.000

Šifra nekretnine : 1919

Prodaja 990.000 € - Hala
2000.00 m2GAS  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Kamenjareva 

2.000kvadrata na 75ari.Hala-magacin se sastoji od 3 objekta , koji su povezani i formiraju jednu funkcionalnu celinu. Povrsine pod objektom: objekat_1: 420 kvm., objekat_2: 492 kvm., objekat_3: 1.024 kvm, nadstresnica: 119 kvm. ukupne povrsine od oko 2.000 kvm.
Ukupna povrsina parcele je 7.530 kvm. ( postoji mogucnost izgradnje/dogradnje tj. prosirenje postojeceg objekta; povrsina neizgradjenog zemljista je 2.700 kvm.).

Magacinski prostor je opremljen kako tzv. visokim regalima za skladistenje robe na paletama, kao i policama razlicitih dimenzija za komadno skladistenje robe. Radi efikasnije iskoriscenosti prostora u jednom delu magacina su montirane police „na sprat“ sa stepenicama izmedju 2 nivoa, gazištima izmedju polica; svuda je montirana adekvatna rasveta. U opremu skladista spadaju i viljuskari ( za utovar/istovar robe na paletama, kao i rucni viljuskari za manipulaciju robom u okviru skladista).
Prostori poseduju dovoljno prirodne svetlosti: svetlosna traka na krovu, prozori (PVC/aluminijum). Protivpozarna zastita se sastoji iz unutrasnje i spoljne hidrantske mreze.

U sklopu „administrativnog” dela objekta se nalaze:
u prizemlju: kancelarija, kuhinja, garderobe i kupatila/toaleti za zaposlene
na spratu: veca sala za sastanke i toaleti
Poslovni deo objekta ima sopstveni ulaz sa parkinga, a iz ovog dela objekta se ulazi i u magacinski prostor. Magacin takodje ima nezavistan ulaz sa parkinga
Kompleks poseduje svu infrastrukturu, kompl. ogradjen, parking, sleperski prilaz, video nadzor, ... sa prilaznog puta odlicna pristupacnost i vidljivost.
Hala/magacin je potpuno infrastrukturno opremljen: prikljucak na vodovodnu, kanalizacionu, elektro distributivnu mrezu, telefonski i internet prikljucak, kao i prikljucak na gasnu mrezu, kotao za grejanje na gas, kaloriferi.

Lokacija: Stara Pazova (u sklopu industrijske zone), u delu udaljenom oko 750 m. od starog Novosadskog (magistralnog) puta koja povezuje Staru Pazovu sa Novom Pazovom i Indjijom; ca. 5 km. udaljena od izlaza na autoput E-75, ca. 9 km. udaljena od izlaza na autoput E-70, dok je od centra naselja udaljena manje od 2 km.
Objekat/objekti su u vrlo dobrom stanju odrzavanja, nema skrivenih mana, sa obe strane saobracajnice su izgradjeni kanali za odvodnjavanje tako da objekat nije ugrozen od eventualnih poplava.
U neposrednom okruzenju se nalaze skladisno-proizvodni objekti.
.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking (više mesta), Kuhinja,
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Elektro priključak, Sanitarni čvor
  • PRISTUP:Šleperski prilaz
  • UREĐAJI:Telefon

Opšte napomene

Za detaljnije informacije pozovite nas na tel. 011/354 55 66, 011/409 68 28

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine